The Art of Coffee

Our story

Povestea noastră „The Art of Coffee” a început în 2003, din pasiunea pentru cafea și dorința de a dezvolta domeniul cafelei în România.

Noi considerăm că procesul de cultivare, recoltare, pregătirea și prăjirea cafelei este o artă iar scopul nostru este să savurezi o cafea de cea mai bună calitate și să explorezi lumea excepțională a cafelei alături de noi.

În propria prăjitorie tranformăm cafeaua verde în boabe aromate, prăjim cu multă atenție și pasiune o selecție de cafea de origine din toată lumea. Oferim peste 15 sortimente de cafele de origine și blenduri, pentru toți iubitorii de cafea.

Pentru noi cafeaua înseamnă o poveste, o emoție, o bucurie, prieteni. De aceea selectăm cele mai speciale arome pe care le prăjim cu multă pasiune, pentru a-ți oferi o cafea de cea mai bună calitate, o experiență de neuitat.

The Art of Coffee

Suntem o echipă de profesioniști, pasionați de cafea, dorim să dezvoltăm domeniul cafelei de origine și să împărtășim cu voi arta cafelei, să descopereți cafeaua, aroma și toate secretele din lumea cafelei dintr-o altă perspectivă.

Pentru că ne dorim ca clienții nostri să aibă parte de o experiență unică, cafeaua pe care o oferim este proaspăt prajită chiar înainte de livrare.

Cafelele noastre sunt blenduri speciale din cafele selectate de cea mai bună calitate, cu gust unic și cafea de origine, 100% Arabica, care provine dintr-o singură plantație cu aromele și particularitățile specifice regiunii din care provine (Kenya, Colombia, Etiophia, Brazilia, Burundi, Papua New Guinea, India, Honduras)

La noi mai găseși și ceaiuri delicioase Heath & Heather și London Fruit & Herb cu arome delicioase, speciale.

De asemenea îți oferim tot ceea ce ai nevoie pentru distribuitoarele automate, cum ar fi ciocolată caldă, lapte praf, ceai instant, cafea boabe și consumabile vending.

Our mission

Misiunea noastră este să îți oferim cafea proaspăt prăjită, să răsfățăm simțurile iubitorilor de cafea. De asemenea scopul nostru este să îți oferim mai mult decât o cafea, vrem să îți oferim o experiență completă a cafelei de origine și a culturii cafelei.

Prin serviciile pe care le oferim dorim să intâmpinăm nevoile clienților noștri din Romănia, astfel încât să devenim un partener de încredere în colaborarile viitoare.

Descoperă lumea cafelei alături de noi si bucură-te de cafeaua noastră plină de savoare în fiecare zi!

Abonează-te la Newsletter-ul nostru pentru a rămâne informat despre oferte, produse noi, știri... Click aici pentru a citi Politică de confidenţialitate .