Termeni și Condiții

 1. Despre noi

Magazinul online găzduit de site-ul web www.brincaffe.ro este întreținut și administrat de firma SC BRIN SRL cu sediul în localitatea Sarmasag,str. Primaverii, nr. 43, județul Salaj, înregistrată la Registrul Comerțului cu CUI RO15368800 și număr de ordine J31/214/2003, denumită în continuare Compania.

Magazinul online este operat în conformitate cu prezentul Regulament, care cuprinde detaliat Termenii și Condițiile de operare care se completează cu reglementările legale aplicabile.

Prezentul Regulament este pus gratuit la dispoziția dvs.

 1. Definiţii

Vizitator: orice persona fizică cu vârsta de peste 18 ani sau persoană juridică care navighează site-ul online al magazinului, indiferent că își creează sau nu un cont și nu este considerată Client în sensul prezentului regulament.

Client: persoană fizică cu vârstă peste 18 ani, sau după caz, persoană juridică care deține un cont pe site-ul magazinului online și efectuează o Comandă, devenind astfel parte a contractului de vânzare-cumpărare încheiat în formă electronica care are ca obiect produse achiziționate de pe site-ul online al magazinului.

Utilizator: cuprinde atât persoanele care au calitatea de vizitator cât și pe cea de client.

Contul: conține date cu caracter personal ale Utilizatorilor, incluzând, dar fără a se limita la: nume, prenume, nume utilizator, parolă utilizator, adresă validă de e-mail, nr. de telefon, adresa de domiciliu și/sau reședință, cont bancar, parola cont. La crearea Contului, Utilizatorul își exprimă Consimțământul în vederea prelucrării datelor sale cu caracter personal, în conformitate cu Termenii și Condițiile prezentului document.

Formularul de comandă: reprezintă un document electronic care cuprinde câmpuri obligatorii și/sau facultative care urmează a fi completate de către Utilizator în vederea plasării comenzii online. Datele cu caracter personal indicate în formularul de comandă pot coincide cu cele indicate în Cont, cu posibilitatea clientului de a opta pentru o adresă de livrare distinctă fată de adresa de la domiciliu ori reședință.

Comanda: reprezintă intenția fermă și irevocabilă a Clientului de a cumpăra produsele selectate.

Contractul de Vânzare în format electronic: reprezintă contractul încheiat la distanță între Companie și Utilizator, având ca obiect produsele selectate în Comandă și confirmate ulterior de către Companie pentru disponibilitatea produselor și prețul aplicabil acestora indicat pe Site, plătit de către Utilizator conform specificațiilor din Termeni și Condiții.

Datele Utilizatorului: înseamnă orice date cu caracter personal, precum, nume, prenume, adresă, telefon, CNP, date carte de identitate, adresă de e-mail pe care Compania le stochează în vederea achiziționării produselor, în conformitate cu prezenții Termenii și Condițiile.

Consimțământul: reprezintă manifestarea de voință a Utilizatorului, exprimată în mod voluntar, în sensul acceptării tuturor Termenilor și Condițiilor prezentului document inclusiv în ceea ce privește prelucrarea datelor sale.

Newsletter: reprezintă un mijloc de informare, transmis periodic de Companie prin mijloace electronice (e-mail, sms etc.), cu privire la Produsele și/sau promoțiile Companiei dintr-o anumită perioadă Utilizatorului, în măsura în care Utilizatorul optează pentru acest serviciu în mod expres,  fără a conține vreun angajament al Companiei față de Client.

 1. Prevederi generale

Prezentul regulament definește detaliat Termenii și Condițiile în care Clientul poate achiziționa produse prin intermediul site-ului www.brincaffe.ro al societății  SC BRIN SRL.

Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza unilateral Termenii și Condițiile, chiar și în lipsa unui acord ori a unei notificări prealabile a Clientului sau Vizitatorului.

Navigarea pe acest Site și utilizarea serviciilor magazinului online implică Consimțământul dat din partea dvs.. Consimțământul se consideră exprimat în momentul în care Utilizatorul bifează fereastra Accept. Prin exprimarea Consimțământului, Utilizatorul declară că a citit în întregime prezentul document, că a înțeles pe deplin și este de acord cu semnificația și conținutul Termenilor și Condițiilor prezentului document.

Secțiunea de Contact va cuprinde datele la care care Utilizatorul va putea lua legătura în măsura în care are orice nelămurire, solicitare, întrebare în legătura cu Termenii și Condițiile.

 1. Procedura de efectuare a comenzii

Plasarea unei comenzi este permisă oricărui Utilizator. Cu toate acestea, Compania își rezervă dreptul de a refuza o comandă și de a restricționa accesul unor Utilizatori în vederea efectuării de comenzi în cazul în care apreciază că datorită conduitei, acțiunilor ori activităților sale, Utilizatorul ar putea prejudicia în orice modalitate Compania.

Pentru a plasa o comandă, Utilizatorului îi sunt puse la dispoziție mai multe modalități:

 1. Apăsând butoanele din partea dreaptă sus a paginii Înregistrează-te | Login,pentru situația în care vă creați un cont nou, respectiv doriți să vă legați cu ajutorul datelor deja furnizate. Completați cu atenție toate rubricile referitoare la datele dumneavoastră de Utilizator (persoană fizică sau juridică), nume și prenume, adresă, telefon, e-mail. Aceste informații sunt confidențiale și sunt utilizate numai pentru procesarea comenzii dumneavoastră (facturare și livrare) sau pentru administrarea și gestionarea contului pe care vi l-ați creat. Corectitudinea acestor date este deosebit de importantă pentru confirmarea și livrarea comenzii în condiții optime, cât și pentru administrarea contului. În partea dreaptă, sub descrierea fiecărui produs există butonul Adaugă în coș. Odată apăsat, veți fi redirecționat către coșul dumneavoastră de cumpărături. Tot acolo veți putea modifica cantitatea, puteți goli coșul sau puteți pur și simplu continua cumpărăturile urmărind butoanele alăturate. De asemenea, dacă nu v-ați înregistrat sau autentificat deja, o puteți face în acest punct. Sub coșul de cumpărături apare mesajul cu butoane de logare și înregistrare: „Dacă ai deja cont, loghează-te.Dacă încă nu ai cont la noi, poți să faci acest lucru completând formularul Înregistrează-te, în această modalitate, beneficiind de confort și rapiditate la comenzile pe care le veți face.
 2. O altă modalitate prin care puteți comanda produsele noastre este prin e-mailla adresa contact@brincaffe.ro. Comanda se poate trimite la orice oră, în orice moment alt zilei, 24 din 24h. Confirmarea acesteia se va face în cel mai scurt timp de un membru din echipa de vânzări al echipei www.brincaffe.ro, de Luni până Vineri între orele 9:00 – 18:00, excepție  făcând zilele de sărbătoare legală cuprinse în art. 139 din Codul Muncii. Pentru comenzile primite prin e-mail, este necesar să specificați și numele produsului dorit și modalitatea de livrare (curier rapid sau cu ajutorul Poștei Române). Informațiile legate de produs se află pe pagina produsului și sunt necesare pentru o identificare corectă a acestuia.
 3. Comenzile pot fi plasate și telefonicapelând numărul: 0744 843 922, de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 excepție  făcând zilele de sărbătoare legală cuprinse în art. 139 din Codul Muncii.

După ce ați ales modalitatea prin care doriți să comandați produsele noastre, trebuie să alegeți modalitatea de livrare, respectiv prin cu ajutorul serviciilor de Curierat rapid sau prin intermediul Poștei Române.

Vă rugăm să aveți în vedere că  pentru a putea plasa o comandă trebuie să fiți de acord cu Termenii și Condițiile respectiv cu Politica noastră de Confidențialitate.

Ne asigurăm că produsele afișate pe site care sunt marcate ca atare sunt disponibile. Cu toate acestea pot exista situații în care un produs dintre cele comandate să fie indisponibil, ori să intervină anumite defecțiuni de ordin tehnic și, astfel, comanda să nu poată fi acceptată. În toate cazurile în care o comandă nu poate fi acceptată, indiferent de motive,  vă informăm  în cel mai scurt timp prin e-mail sau/și SMS cu privire la problema întâmpinată și la imposibilitatea de a finaliza comanda, fără a putea fi angajată răspunderea noastră.

 1. Plasarea Comenzii 

Plasarea comenzii se realizează făcând click pe opțiunea ”finalizează comanda”.

În măsura în care comanda s-a efectuat în conformitate cu prevederile cuprinse în prezenții Termeni și Condiții, la finalizarea acesteia, Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare care atestă faptul că plasarea comenzii a fost efectuată cu succes și a fost înregistrată de către noi.

Confirmarea va include o scurtă recapitulare a Produselor, prețului și modalității de plată alese, precum și a locului, modalității și costurilor de livrare. Până la confirmarea comenzii, nu avem  nicio obligație față de Utilizator.

 1. Plata prețului

Prețul este stabilit pentru fiecare produs în parte (cu includerea TVA). Prețul indicat în dreptul fiecărui produs nu conține taxele de livrare care vor fi evidențiate separat.

Plata care rezultă dintr-o singură comandă va fi efectuată odată și integral pentru toate produsele achiziționate.

Prețul produsului care trebuie achitat este cel indicat la data plasării comenzii, independent de variațiile de preț care survin ulterior.

Plata se poate face exclusiv în modalitățile indicate în procedura de efectuare a comenzii, respectiv :

– În numerar, la livrarea coletului. Plata se face reprezentantului Curierului în momentul primirii coletului conținând produsele comandate sau la data ridicării acestuia de la serviciul poștal.

– Prin transfer bancar sau ordin de plată. Vă rugăm să aveți în vedere că la plata produselor prin transfer bancar sau ordin de plată veți suporta și eventualele comisioane bancare de orice tip (ex. de transfer, de schimb valutar etc) care nu sunt incluse în prețul afișat pentru produs.

 1. Condiţiile de livrare

Livrarea produselor se va face exclusiv pe teritoriul României prin intermediul serviciilor de curierat sau poștale.

Livrarea produselor prin servicii de curierat se va efectua prin curierul ales la libera apreciere de către noi.

Taxele de livrare sunt în cuantum de 15 lei curierat rapid, sau 0 lei in cazul comenzilor de valoare minim 200 lei. Prin finalizarea și plasarea Comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe care se adaugă la prețul produselor achiziționate. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.

După primirea confirmării comenzii, aceasta va fi livrată curierului sau plasată la serviciul poștal și ulterior livrată de către Curier într-un termen estimativ de 3 zile la adresa menționată în formularul de comandă. În cazul în care, indiferent de motive, termenul de livrare aproximat nu va putea fi respectat, Clientul va fi contactat  prin e-mail sau telefonic printr-un apel sau SMS la numărul indicat la momentul plasării comenzii și informat despre această împrejurare și despre termenul efectiv de livrare.

Pentru livrare Clientul va fi contactat în prealabil de către Curier. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, Clientul își exprimă acordul în sensul furnizării datelor sale personale persoanei de contact de la serviciul de curierat. La primirea Comenzii Clientul va  prezenta un act de identitate valid și va semna procesul-verbal de primire.

Dacă Clientul a optat pentru livrarea prin intermediul Poștei Române, acesta își exprimă acordul ca datele sale personale să fie furnizate Poștei Române în vederea expedierii coletului respectiv în vederea remiterii către noi a sumelor de bani pentru produsele comandate și transportul acestora.

În cazul în care nu se reușește livrarea coletului după două încercări, independent de motiv, coletul va fi returnat Companiei, Clientul având obligația de a suporta costurile și consecințele returnării.

 1. Momentul încheierii contractul de vânzare. Transferul proprietății și a riscurilor contractului

Contractul de vânzare-cumpărare se consideră încheiat în momentul în care Clientul primește prin e-mail și/sau SMS confirmarea Comenzii din partea noastră.

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor achiziționate și riscul contractual se transmite Clientului de la momentul livrării produselor, sub condiția plății integrale a produselor comandate și a taxelor de livrare.

Până la data livrării produselor riscul contractual și dreptul de proprietate aparține Companiei.

 1. Dreptul clientului la returnarea produsului achiziționat

Clientul poate să își exercite dreptul de retragere prin denunțarea unilaterală a  Contractului în termen de cel mult 14 zile de la ridicarea produsului de la serviciul de Curierat sau de la Poșta Română. În acest caz, Clientul va notifica Compania prin completarea formularului de retur.

În cazul exercitării dreptului la retragere cu îndeplinirea condițiilor de timp și de formă menționate, Clientul are obligația de a returna produsele în ambalajul original, în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nedeteriorate, nepurtate, cu etichetele intacte, în ambalajul în care au fost primite în termenul menționat anterior. Termenul se consideră respectat chiar dacă produsele ajung la Companie peste termenul de 14 zile, cu condiția ca returul să fie făcut în interiorul termenului de 14 zile.

Returnarea produselor se poate face prin intermediul unui curier, ales de Client, la adresa de retur indicată pe site-ul magazinului secțiunea Contact sau prin intermediul Poștei Române.

Clientul suportă toate costurile privind returnarea produselor în cazul exercitării dreptului de retragere (incluzând, dar fără a se limita la costul livrării prin utilizarea serviciului de curierat), suportând totodată și riscul transportului către Companie în eventualitatea unei deteriorări, distrugeri, pierderi a produsului cauzată de transport.

Nu  se acceptă returnarea produselor care, prin natura lor, inclusiv din rațiuni de igienă/sănătate publică, nu pot fi returnate. Compania își rezervă dreptul de a stabili în mod unilateral care dintre produse nu pot fi returnate.

În  cazul  în care produsele nu sunt returnate în starea corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, Clientul va suporta costul degradării acestora, urmând ca suma ce trebuie restituită Clientului de către Companie să se diminueze proporțional cu prejudiciul suferit de Companie ca urmare a nerespectării condițiilor de retur.

În cel mult 14 zile de la returnarea produselor vom examina starea în care se găsesc. Clientul va fi informat prin e-mail și/sau SMS în termenul indicat anterior, cu privire la conformitatea produselor returnate ori după caz, cu privire la neconformitatea acestora care atrage reducerea sumei ce urmează a-i fi restituită. În aceste cazuri, ne obligăm să vă restituim suma aferentă achiziționării produsului, integral sau diminuată în condițiile menționate anterior, împreună cu taxele de livrare a produselor, în termen de cel mult 5 zile de la data trimiterii confirmării de retur prin e-mail și/sau SMS Clientului.

Restituirea prețului achitat de către Client se va face prin transfer bancar, în contul indicat de către Client independent de modalitatea în care Clientul a efectuat plata la momentul achiziționării produsului.

 1. Politica de soluționare a reclamanților privind conformitatea produselor achiziționate

Prin conformitate produselor, se înțelege conformitate din punct de vedere calitativ și cantitativ a produselor achiziționate.

Produsele oferite pe site-ul magazinului sunt prezentate sub formă de fotografii ale produselor reale. Diferențele minore care pot exista între produsul real și modul în care acesta este prezentat pe site-ul magazinului, nu constituie un defect al produselor comandate.

Clientul are dreptul la înlocuirea produsului, în limita stocului disponibil dacă reclamă eventuale defecte, ori deficiențe în cel mult 48 ore de la data semnării procesului verbal de primire al produsului și dacă defectele nu se datorează culpei sale.

Reclamarea unor eventuale defecte ori neconformități se efectuează prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@brincaffe.ro, cu indicarea detaliată a defectelor ori neconformităților sesizate, eventual atașarea unei fotografii justificative ale acestor defecte.

Returnarea produselor se face în conformitate cu prevederile menționate la pct. 9.

Compania va soluționa reclamația în termen de cel mult 14 zile de la primirea produselor. Despre modalitatea în care reclamația a fost soluționată, Clientul va fi informat prin e-mail și/sau SMS cu respectarea termenului menționat anterior.

În cazul în care Compania constată reclamația Clientului ca fiind întemeiată, Produsele cu defecte vor fi înlocuite sau, în caz de imposibilitate de înlocuire, Clientului i se va restitui Prețul împreună cu taxele de livrare, în termen de 14 de la informarea Clientului în condițiile indicate mai sus.

În cazul în care reclamația va fi considerată că neîntemeiată, Clientului i se vor returna Produsele, cu obligația din partea acestuia de a suporta costurile cauzate,  fără vreo altă obligație suplimentară din partea Companiei.

 1. Excluderea răspunderii

Răspunderea noastră poate fi angajată doar în eventualitatea încălcării cu intenție sau din culpă gravă a  prezenților Termeni și Condiții. În toate cazurile, răspunderea față de Client pentru orice pierdere ori pagubă care se produce în legătură cu o comandă este limitată la prețul total al respectivei comenzi și eventualele costuri de transport suportate de acesta.

În măsura în care din pricina unei erori, prețul unui produs a fost introdus în mod greșit pe site-ul magazinului, Compania nu se obligă să furnizeze produsele selectate la un preț greșit. În acest caz, Companiei îi revine obligația de a informa Clientul de îndată și în toate cazurile anterior trimiterii e-mailului și/sau SMS de confirmare a comenzii, despre rectificare greșelii care privește prețul afișat.

Compania nu răspunde pentru eventuale pretenții care ar putea decurge ca urmare a informațiilor eronate, inexacte sau incomplete, nereale furnizate de Utilizator.

Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site-ul care găzduiește magazinul online (incluzând, dar fără a se limita la, imagini, prezentări) nu reprezintă o obligație contractuala din partea Compania, acestea fiind utilizate exclusiv în scop informativ și cu titlu de prezentare.

 1. Proprietatea intelectuală

Întregul conținut și design al Site-ului www.brincaffe.ro, incluzând, dar fără a se limita la reprezentări grafice, texte, imagini și orice alt material, având legătură cu acesta trimis dumneavoastră prin email sau furnizat dumneavoastră prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse, orice alte materiale), aparțin de SC BRIN S.R.L acolo unde acest lucru este specificat în mod expres – (drept de autor) protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

Utilizatorului îi este interzisă copierea, distribuirea, publicarea, reproducerea, alterarea, ori utilizarea conținutului prezentului site, fără existenta unui acord prealabil acordat în scris de către Companie. În caz de încălcare a acestei obligații, Utilizatorul răspunde, în mod direct, față de Companie pentru orice prejudiciu rezultat ca urmare a încălcării prezentelor prevederi.

 1. Restricții

Utilizatorului îi este interzis și va răspunde dacă utilizează site-ului www.brincaffe.ro în orice mod care ar putea fi dăunător pentru site sau într-un mod care nu permite accesul celorlalți utilizatori.

Utilizatorului îi este interzisă orice exploatare de date, recoltare de date, extragerea de date ori altele asemenea în legătură cu site-ul web care găzduiește magazinul online.

 1. Protecția datelor cu caracter personal

Prin înregistrarea în cont, Utilizatorul înțelege să pună la dispoziția SC BRIN SRL, datele sale personale necesare în vederea realizării și finalizării cu succes a procesului de achiziționare a produselor din magazin sau în vederea abonării la newsletter. Datele personale vor fi utilizate pentru a identifica Utilizatorul, pentru a oferi acces la diferitele produse și servicii disponibile.

Utilizatorul garantează că datele personale furnizate sunt adevărate și exacte și este de acord să raporteze în timp util orice schimbare, modificare, actualizare a datelor cu caracter personal.

Compania se obligă să respecte confidențialitatea informațiilor furnizate de Utilizator și se obligă să nu divulge, furnizeze, comunice aceste informații unor terțe persoane, cu excepția angajaților, furnizorilor sau partenerilor Companiei, cărora transmiterea datelor este necesară în vederea finalizării procesului de comandă (printre care, serviciului poștal, serviciului de curierat).

Compania a implementat GDPR astfel cum reiese din Politica de confidențialitate pe care o puteți accesa la următorul link: http://brincaffe.ro/politica-de-confidentialitate .Prin accesarea serviciilor www.brincaffe.ro Utilizatorul își dă consimțământul expres pentru prelucrarea datelor sale conform Politicii și în scopul executării Contractului.

Compania se asigură că proprii angajați și furnizorii de servicii respectă confidențialitatea informațiilor furnizate de Utilizator.

 1. Comunicarea

Utilizatorul declară că este de acord cu modalitatea de comunicare prin care Compania își derulează operațiunile comerciale, respectiv telefonic la numărul 0744 843 922 și prin e-mail la adresa contact@brincaffe.ro.

Orice convorbire verbală nu va produce efecte atâta timp cât nu este confirmată într-o modalitate scrisă.

 1. Forța majoră

Niciuna dintre părțile contractului de vânzare-cumpărare nu răspunde de  neîndeplinirea obligațiilor care decurg din prezentul regulament dacă neexecutarea este datorată unui caz de forță majoră astfel cum acesta este definit în art. 1351 alin. (2) Cod. civ, cu obligația de a notifica cealaltă parte în orice modalitate, în cel mult 5 zile de la producerea evenimentului.

 1. Litigii

Eventualele litigii între SC BRIN SRL și Utilizator care decurg din nerespectarea Termenilor și Condițiilor vor fi rezolvate pe cale amiabilă între Părți.

În cazul în care soluționarea eventualelor litigii nu este posibilă pe cale amiabilă, se va recurge la concursul instanțelor de judecată de la sediul Companiei.

 1. Legea aplicabilă

Prezentul regulament este supus legislației române în vigoare.

 1. Clauze finale

În cazul în care o prevedere a prezentului regulament este nulă, anulabilă ori este lovită de o altă cauză de ineficacitate, aceasta nu va fi afectată validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi din cuprinsul Termenilor și condițiilor.

Abonează-te la Newsletter-ul nostru pentru a rămâne informat despre oferte, produse noi, știri... Click aici pentru a citi Politică de confidenţialitate .